06-13-2026, 10:09 PM
Ćao devojke! Kako se polako približavam trideset petoj (ok, bliža sam 36. godini 🙈), sve više hvatam sebe kako se mrštim u ogledalu i primećujem one fine linije oko očiju i na čelu koje više ne nestaju kad se opustim. Ozbiljno razmišljam o botoksu za čelo i možda sasvim malo hijalurona u usnama, čisto da im vratim jedrinu, ali me hvatat blaga panika.
Plašim se onog 'zamrznutog' izgleda i da ne naletim na nekog nadrilekara sa Instagrama koji će da me unakazi.
Kakva su vaša iskustva? U kojim godinama ste počele? Da li fileri stvarno migriraju posle nekog vremena i koliko vam u proseku traje botoks? Svaka preporuka za proverene doktore u Beogradu i okolini bi mi zlata vredela (možete i u DM ako ne sme javno)! Hvala unapred!
Plašim se onog 'zamrznutog' izgleda i da ne naletim na nekog nadrilekara sa Instagrama koji će da me unakazi.
Kakva su vaša iskustva? U kojim godinama ste počele? Da li fileri stvarno migriraju posle nekog vremena i koliko vam u proseku traje botoks? Svaka preporuka za proverene doktore u Beogradu i okolini bi mi zlata vredela (možete i u DM ako ne sme javno)! Hvala unapred!